miercuri, 23 aprilie 2014

Drob in coasta de miel

organe de miel
carne de miel si un kg de carne de porc
condimente dupa gust -sare , piper ,boia rosie , cimbru , patrunjel verde , 2-3 oua intregi in compozitie
se fierb organele impreuna cu carnea  se lasa la rece si se toaca la masina de tocat .se fierb 3-4 oua pentru decor .
se decupeaza carnea de pe coasta  ca un buzunar
se pune primul strat de compozitie
apoi jumatatile de oua  si din nou compozitie
se coase la final ( vezi foto )
se unge cu ulei si condimnte se baga la cuptor
se feliaza pe coasta









2 comentarii:

  1. eu sunt mai grea de cap si nu pricep. nu vrei sa vii sa-mi faci o demonstratie live?
    mi s-a umplut tastatura de saliva, atat de fain arata. si drobul si friptura din coaste de miel sunt preferatele mele, iar impreuna....bomba pentru mine. :)

    RăspundețiȘtergere